Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Novi Sad
03.06.2019.
14:47 > 23:37
Novosadska skupština će u utorak, 4. juna razmatrati završni račun budžeta Novog Sada za prošlu godinu, a daće i saglasnost da se Republici preda zemljište nedaleko od autoputa, kako bi se na tom mestu izgradila fabrika čokolade.
  • Jacovitti

    03.06.2019 18:48
    Godinama u nazad, ovi izveštaji o radu Javnih preduzeća su puni pohvala o pozitivi, kao što će biti i sada. A onda, kao i do sada, nakon par godina od hvalospeva, samo isplivaju produkti identični onima kada se začepi javni WC. Usledi mala promena na čelima javnih preduzeća, ili, bolje rečeno - rokada. Počinioci isplivalih produkata se malo izmešaju, izrotiraju, što horizontalno, što vertikalno i onda opet hlaspevi. Do sledećeg začepljenja i isplivavanja probavne produkcije. Bilo, kako bilo, produkti su uvek tu!
  • Cocco

    03.06.2019 18:40
    Onmaj cirkus sa Detelinare teraju iz grada. Ne trpe konkurenciju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna